fbpx

Full fart 2019 (men inte över 110)

Bilden kommer från vår nyårsmiddag. Visst ser den fantastisk ut? En middag med svensk-kurdiska inslag, som intogs tillsammans med familj och vänner. Jag kan tyvärr inte ta åt mig äran för mycket. Det var min fru och min syster som gjorde det mesta. Jag rev kanske lite ost och bar fram riset. Det är inte så att jag inte kan laga mat. Det kan jag men det påstås att det tar för lång tid och blir lite för rörigt.

Det har inte så mycket med min verksamhet att göra annat att året avslutades bra, och det nya påbörjades på det bästa sättet. Jag pratade och jobbade med flera intressanta kunder under 2019 och hoppas få nya bekantskaper under 2019.

Vi ses!

Vad säger du då?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng