fbpx

Om

Jag har arbetat med både analog och digital marknadsföring i 20 år. Det är en ganska lång tid, så något borde jag helt klart lärt mig.

Ungefär 1997 gjorde jag min första hemsida. Det gjordes helt från grunden med kodning och jag vill minnas att att det jag såg som min första bedrift var att jag fick in ett animerat flygplan. Kanske såg det ut något såhär:

Sedan 1997 har jag hunnit skapa oräkneliga broschyrer, pressmeddelanden, produktkataloger, powerpointpresentationer och webbsajter. Jag var tidigt ut med bloggar och sociala medier och har både startat upp och drivit konton både privat och för företag. Vid sidan av det har jag hunnit publicera tre böcker på Rabén och Sjögren Förlag

Vid sidan av den frilansande marknadsföraren har vi den privata Andreas, som bor med fru och barn i Linköping. Den Andreas gillar sin familj mest av allt, men också matlagning, konserter, promenader och att plocka svamp (konstigt, eftersom det aldrig finns någon svamp).

Innehar f-skatt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng