fbpx

Tjänster

Print

Nej, print är inte helt dött. I en tid av ”fake news” kan print ge en känsla av trovärdighet. Behöver du hjälp med broschyrer, annonser, visitkort, storformat har du kommit till rätt plats.

Digitalt

Mätbart, snabb, exakt och kostnadseffektivt! Jag driver idag Facebooksidor åt kunder och hjälper dem med nyhetsbrev och Google Adwords. Det kan jag göra för dig med.

Planering

… är A och O när det gäller effektiv marknadsföring. Vet vad du ska kommunicera under året och till vem. Det ger också utrymme för spontanitet. Vi kan titta på en marknads- och aktivitetsplan eller hitta nya kunder till dig.

Och allt annat…

Jag har sysslat med detta så länge så jag kan lite av varje.Behöver du räkmackor till ett stort kundmöte? Visst, jag ordnar. Vill du veta vilka projektorer som är bra och trådlösa? Una minuta, jag undersöker.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng